Waar kunnen wij jou mee helpen?

Aandacht voor de doelstellingen
Advies op maat
Focus op de behoeftes
24/7 bereikbaar

De stappen die wij ondernemen

De stappen die wij ondernemen

Onze diensten voor MKB’ers en algemene organisaties

Onze diensten voor MKB’ers en algemene organisaties

Partij en laptops

Opzoek naar meerdere laptops voor je werknemers of scholieren? Ons personeel helpt graag bij het vinden van de juiste laptop type(s), rekening houdend met de behoeftes, de doelstellingen en de prijs per stuk. Na aankoop gaan wij z.s.m. over tot het installeren en leveren van de laptops. Na levering van je bestelling staan we voor je klaar en kan je bij ons terecht met al je vragen en verzoeken omtrent je aankoop. Laat je gegevens achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht voor een vrijblijvende offerte!

IT Proces Management

Als ITIL-procesmanager hebben wij voor ogen om de continuïteit van de (shared) IT-infrastructuur (waaronder het netwerk, de applicatielandschap en de systemen) zo stabiel mogelijk te houden. Wij zijn bekend met alle ITIL-beheerprocessen en informatiebeveiliging en zijn in staat alle wijzigingen binnen de IT-infrastructuur op een zo efficiënt mogelijk manier te coördineren.
Op basis van de onderzoeksresultaten schrijven wij adviezen om de repeterende incidenten structureel op te lossen door het ICT-beheerteam. Voor alle overige incidenten dragen wij gezamenlijk zorg voor het zo snel mogelijk hervatten van de dienstverlening aan de gebruikers. Nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens en vragen achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht.

Wifi-optimalisatie

Radeloos van alle klachten omtrent de zoveelste collega of medewerker die zijn internetverbinding verliest tijdens een belangrijk overleg of gewoon tijdens het werk? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten- en uitbreiden van je (wifi)netwerkverbinding. Dit doen wij voornamelijk met zo min mogelijk kabels! Onze apparatuur is ingesteld om een goede internetverbinding te hebben met slechts enkele kabels. Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht.

IT ondersteuning

Opzoek naar een allround IT-er die je kan bombarderen met al je computervragen? Je zoektocht eindigt hier!. In 9 van de 10 gevallen vinden we een passende (technische) oplossing. In geval we hiertoe niet instaat zijn doen wij een beroep op ons netwerk om je alsnog van dienst te kunnen zijn. Laat je gegevens en vragen achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!