Waar kunnen wij jou mee helpen?

Aandacht voor de doelstellingen
Advies op maat
Focus op de behoeftes
24/7 bereikbaar

De stappen die wij ondernemen

De stappen die wij ondernemen

Onze diensten voor particulieren

Onze diensten voor MKB’ers en algemene organisaties

Upgraden van je laptop(s)

Wil je een snellere laptop zonder een nieuwe te hoeven aanschaffen? Wij zijn gespecialiseerd in het oppoetsen van je oudere laptop zodat hij functioneert als een nieuwe laptop. Dit doen wij voornamelijk door je bestaande opslagschijf te vervangen voor een SSD opslagschijf. In andere gevallen breiden we het werkgeheugen uit waardoor je laptop meer vermogen heeft. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht.

Wifi optimalisatie

Ben je ook moe van de zoveelste onderbreking van je internetverbinding? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten- en uitbreiden van je (wifi)netwerkverbinding. Dit doen wij voornamelijk met zo min mogelijk kabels! Onze apparatuur is ingesteld om een goede internetverbinding te hebben met slechts enkele kabels. Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht.

Algemene IT ondersteuning

Heb je ook een zo’n computervraag waarbij je eigenlijk niet weet aan wie je deze kan stellen? Zoek niet langer door en neem contact met ons op. In 9 van de 10 gevallen weten we het uit te vogelen en je te voorzien van een bruikbaar antwoord. In geval we dat niet kunnen doen wij een beroep op ons netwerk om je alsnog van dienst te kunnen zijn. Laat je gegevens en vraag achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht met je (brandende) vraag.

Advies op maat

Opzoek naar een laptop of ander computer gerelateerd product die voldoet aan je verwachting? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product, rekening houdend met de behoeftes, de doelstellingen en je budget. Na aankoop maken wij zo snel mogelijk een afspraak met je om jouw aankoop te leveren en installeren. Vanaf het moment dat we langs geweest zijn kan je bij ons terecht met al je vragen omtrent je aankoop. Laat je gegevens achter via ons contactformulier of stuur ons een Whatsapp bericht voor een vrijblijvende offerte!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!